Contact

Neem contact op

telefoon

Email

Stuur een berichtje

E-MAILADRES

Voor alle tips, toevoegingen en ideeën

Stuur een e-mail naar:

info@zurrik.com

 

Deze website heeft gebruik gemaakt van diverse bronnen.

O.a. AA-kroniek en regionale dagbladen.

Dit is gedaan om zoveel mogelijk info te verzamelen over Soerendonk.

Mocht er bezwaar zijn tegen het gebruik van bepaalde teksten of foto’s kan men per e-mail contact opnemen en zal het betreffende onderdeel zo snel mogelijk worden verwijderd.

 

GRAFISCH ONTWERP / WEBDESIGN

Wauwie.com ontwerpt geheel op maat gemaakte websites maar kunnen ook uw huidige website restylen. Tevens onderhouden ze de inhoud en het uiterlijk van de website of de techniek op de achtergrond.

U stuurt per e-mail de nieuwe informatie en zij plaatsen het voor u!

Wilt u graag een nieuwsbrief voor uw bedrijf maar heeft u geen tijd/kennis om deze zelf te maken en/of te versturen? Heeft u geen tijd om uw social media zoals Facebook en Twitter bij te houden of weet u niet hoe u dit het beste kan opstarten? Wauwie.com kan u hierbij van dienst zijn!

Of het nu gaat om standaard drukwerk, het ontwerpen van posters, flyers,  logo’s, huisstijlen, brochures, advertenties,  spandoeken of het schrijven van teksten. Wauwie is hét bedrijf dat alles voor u regelt! Van A tot Z!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie: info@wauwie.com

 

DISCLAMER

Hoewel de informatie op deze site met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kan het voorkomen dat de informatie niet volledig of correct is.

Zurrik.com is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die ondernomen worden na het bekijken van deze site.

Zurrik.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina’s waarnaar links zijn opgenomen. Ook aanvaardt zij geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot die inhoud of wat daaruit voortvloeit.